Catharina & Saraphina

Catharina & Saraphina

https://forvandlingsrum.dk

catharina messell 2 1 1024x576Catharina:

Catharina er uddannet musikterapeut og GIM-terapeut (Guidet Imagery and Music). Hun bruger musik og lyd til at understøtte udvikling og selvindsigt, og til at hjælpe mennesker med at hele og transformere følelsesmæssige traumer og fysisk smerte.

Catharina er involveret i flere forskningsprojekter på danske hospitaler, hvor musikterapi bruges som non-farmakologisk intervention til at behandle bl.a. stress og smerter hos både patienter og personale. 

Herudover tilbyder Catharina jævnligt workshops, hvor krop og stemme bruges til at kontakte bl.a. kreativitet, flow og autenticitet.

Catharina har altid brugt musik og sang som et redskab i sit eget liv til at udtrykke og bearbejde livets knudepunkter. Hun har rejst i store dele af verden, hvor hun har ladet sig inspirere af de musikalske traditioner, som findes dér, og har især interesseret sig for de ceremonier og ritualer, hvor musik og bevægelse bruges til at opnå og hente viden fra ændrede bevidsthedsniveaer.

Catharina er optaget af at bygge bro mellem vestens videnskabelige tilgang til sundhed og østens kontemplative traditioner. 

Saraphina:Saraphina

Sexolog -og parterapeut

For Saraphina startede opdagelsen af de udviklingspotentialer der ligger i at arbejde med polaritet – feminin og maskulin polaritet – i mødet med den amerikanske lærer David Deida, hans arbejde og paradigme.

I 2007 blev Saraphina færdiguddannet sexolog og parterapeut på Sexologi Skolen. En uddannelse der underbyggede og skabte yderligere fundament for arbejdet med feminin essens.

Saraphina er grundlægger af  Erotisk Dans & Feminin Kraft. En skole med fokus på at understøtte kvinders rejse ind til deres feminine kraft, denne vækkelse af sensualitet og kraft gennem dans og bevægelse.

Sessions

Authentic Transformation (10:30 AM - 12:30 PM)